Band

Emma Rijzebol – gitaar

Mijn naam is Emma. Ik ben sinds 2016 deel van follow en mag daar zingen en gitaar spelen. Ik ben begonnen met gitaar spelen toen ik 9 was. Toen ik mezelf kon begeleiden heb ik ook leren zingen. Ik werd voor follow gevraagd, omdat onze toenmalige gitarist voor een half jaar weg ging. Nu is follow niet meer weg te denken voor mij. Follow is echt een uitlaatklep, waarbij ik lekker muziek mag maken met mijn vrienden en Gods liefde mag doorgeven!

 

Lineke Meerman – piano

Mijn naam is Lineke en ik speel sinds 2009 piano bij Follow. In deze band en in onze gemeente (Gereformeerde Kerk PKN Ten Boer) heb ik ontdekt dat vooral het begeleiden van samenzang, maar juist ook het samen muziek maken mij ontzettend veel energie geven. Het is elke keer opnieuw bijzonder te zien maar vooral ook te ervaren wat muziek met mensen doet. Bij Follow zit ik dan ook helemaal op mijn plek; samen maken we muziek tot eer van onze God!

 

Ellen Horneman-van der Wolde – zang

Mijn naam is Ellen. In 2009 ben ik begonnen met zingen bij Follow. In het begin wist ik niet goed of het eigenlijk wel wat voor mij was. Nu, jaren later, kan ik het absoluut niet meer missen. Mijn geloof in God is door de band erg gegroeid en ik heb mogen ervaren dat Hij door ons heen wil werken. Ik vind het geweldig om mijn geloof en de liefde van God met andere mensen te delen in de diensten waaraan we meewerken en hoop dit nog heel lang te mogen blijven doen.

 

Erik Berends – drums

Ik ben Erik Berends, en sinds augustus  2013 mag ik de taak van drummer vervullen bij Follow.  Follow is voor mij een manier om samen met vrienden mijn passie voor muziek en God vorm te geven, en dat doe ik elke week met heel veel plezier. Ik hoop dat ik nog vele jaren de mogelijkheid heb om dit te blijven doen!

 

Iris Boer – saxofoon

Ik ben Iris Boer, saxofonist bij Follow sinds 2014. Ik ben begonnen met saxofoon spelen toen ik elf jaar was en nog steeds vind ik het gaaf om hierin te groeien. Samen muziek maken met Follow geeft mij een enthousiast en dankbaar gevoel. Ik merk dat ik door de muziek stil sta bij mijn geloof en mag ontdekken wat het geloof voor mij betekent. Ik vind het erg mooi om door middel van muziek Gods liefde door te mogen geven aan anderen.

 

Peter Heidema – geluidstechnicus